Herroepingsrecht

Je bestelling annuleren en retourneren

Als klant heb je het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt daarna het volledige aankoopbedrag, inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retourzending aan Zilverjuweel zijn voor eigen rekening.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Zilverjuweel moeten worden geretourneerd.

Je aankopen retourneren

Aankopen die je wilt retourneren kun je opsturen naar:

Zilverjuweel
Stadhouderlaan 73
8016 CP Zwolle
Overijssel, Nederland

Nadat we de producten in goede staat in ontvangst hebben genomen, storten we z.s.m. (binnen 3 werkdagen) het volledige aankoopbedrag (inclusief verzendkosten) retour op je rekening.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Formulier voor herroeping

Aankopen die je wil retourneren hoef je niet perse vooraf aan te kondigen. Wel is het voor een snelle en correcte afhandeling noodzakelijk dat je het formulier voor herroeping invult en bij je retourzending bijsluit.

Product ruilen

Wil je een product ruilen? Ook dat is geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@zilverjuweel.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven en wat nu

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.